Πώς θα μας βρείτε

Πως θα βρείτε το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΤΕΙΘ)


Με λεωφορείο από το κέντρο της πόλης

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών (Ο.Α.Σ.Θ) (http://www.oasth.gr) καλύπτει με τακτικά δρομολόγια αστικών λεωφορείων τη διαδρομή από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι το AΤΕΙΘ. Διατίθενται 2 λεωφορειακές γραμμές με αριθμούς 51 & 52.

Γραμμή 52   Δρομολόγια  και  Στάσεις )

Γραμμή 51   (Δρομολόγια  και  Στάσεις)


Με ιδιωτικό αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης


Οδικός Χάρτης


 


Google MapΕάν έρχεστε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης  με αυτοκίνητο θα πρέπει να ακολουθήσετε  την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Στο 9 χλμ. της οδού στρίβετε δεξιά (πρώτη στροφή μετά την γέφυρα του Γαλλικού ποταμού) ακολουθώντας την οδό προς τη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Στα πρώτα φανάρια στρίψτε δεξιά και θα βρείτε το ΑΤΕΙΘ στα 100 μέτρα.

Εάν έρχεστε από τη κατεύθυνση Αθήνας - Θεσ/νίκης, τότε στο 489 χλμ. θα δείτε μία αερογέφυρα που οδηγεί στο δρόμο προς Σίνδο και AΤΕΙΘ. Στρίψτε δεξιά και περάστε πάνω από τη γέφυρα. Μόλις κατεβείτε τη γέφυρα, στα πρώτα φανάρια στρίψτε δεξιά και θα βρείτε το ΑΤΕΙΘ στα 100 μέτρα.

Με Ταξί

Μπορείτε επίσης να έρθετε με ταξί από κέντριο της Θεσσαλονίκης (αν και αυτό θα σας κοστίσει περίπου 30 Ευρώ). Καλέστε μια από τις εταιρείες Ταξί για να εξυπηρετηθείτε άμεσα http://www.saloniki.org/gr/katalogos/taxi.htm

Με Αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης (Το ΑΤΕΙΘ. βρίσκεται στη δυτική) και απέχει(το αεροδρόμιο) περίπου 35 χιλιόμετρα από το ΑΤΕΙΘ. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο ως το ΑΤΕΙΘ με αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 1 ώρα ανάλογα με το έρθει κάποιος από τη περιφερειακή οδό ή από το κέντρο της πόλης.

Χρησιμοποιώντας την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδρομή  της περιφερειακής οδού, μέχρι να καταλήξετε στη στροφή προς την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Στρίψτε δεξιά στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης - Αθήνας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν παραπάνω για την πρόσβαση στο ΑΤΕΙΘ με αυτοκίνητο.

Για να έρθετε από το αεροδρόμιο στο ΑΤΕΙΘ μέσα από τη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να διασχίσετε όλη τη πόλη από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Μέσω της οδού της 26ης Οκτωβρίου θα οδηγηθείτε στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Ακολουθείστε της οδηγίες "πρόσβαση με αυτοκίνητο", για να δείτε λεπτομερείς οδηγίες πώς να φτάσετε στο ΑΤΕΙΘ.

Με τον σιδηρόδρομο

Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται σιδηροδρομικώς από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε). Πληροφορίες για τα δρομολόγια του ΟΣΕ, προς και από τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση, www.ose.gr

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά στη πλατεία Δημοκρατίας (περίπου 800 μέτρα δυτικά). Για να έρθετε στο ΑΤΕΙΘ πρέπει να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο Νο 51, που έχει αφετηρία μπροστά στον σταθμό.

Πως θα βρείτε το Κτίριο του τμήματος  πληροφορικής

Από την είσοδο του ΑΤΕΙΘ. ακολουθείστε τα κόκκινα ίχνη στον παρακάτω χάρτη γαι να οδηγηθείτε στην είσοδο του Κεντρικού κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής. Τα πράσινα ίχνη θα σας βοηθήσουν να φύγετε πάλι πίσω στη θεσσαλονίκη.